9 mai 2014

Newsletter

aloe heat comenzialoevera.roProdusul-vedeta al acestei saptamani este Aloe Heat Lotion iar marturia este a doamnei Cristina Stan“Aveam probleme foarte mari cu fetita noastra, in varsta de 4 anisori, care nu putea sa doarma noaptea. I-am aplicat Aloe Heat Lotion pe talpile picioarelor inainte de-a se culca si-acum doarme toata noaptea! Recomand aceasta lotiune tuturor parintilor obositi!
Impartasiti-ne si marturia dvs.in ceea ce priveste folosirea produselor Forever Living! Daca marturia va fi inclusa in Newsletter, veti primi un cadou din gama noastra de produse! 
Asteptam e-mailul dvs. la adresa: oportunitatea.flp@gmail.com 
Dacă te interesează acest produs, accesează link-ul pentru comandă online aici
ALOE VERA GEL-S       Imaginează-ţi că rupi o frunză de Aloe şi îi consumi gelul din interior. Poţi experimenta aceeaşi senzaţie cu Aloe Vera Gel de la Forever Living Products. Secretul se află chiar în interiorul plantei: conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine.
  Datorită acţiunii sinergice a acestor componente, Aloe Vera şi-a câştigat, de-a lungul timpului, renumele de „planta miracol”. Aloe Vera Gel este produs pe baza unui proces patentat de stabilizare, ce păstrează intacte calităţile gelului.
 De ce să incluzi Aloe Vera Gel în dieta ta zilnică? Pentru că gelul extras din interiorul frunzei de Aloe:
10. Are efecte benefice asupra intestinelor. Un consum regulat de Aloe Vera Gel normalizează tranzitul intestinal.
9. Stimulează activitatea fibroblastelor şi are efecte benefice asupra pielii  Fibroblastele sunt celule specializate ale epidermei, al căror rol este de a produce colagen şi elastină. Cu cât pielea este mai bogată în colagen şi elastină, cu atât pare mai tânără. Studii de laborator au arătat că Aloe vera îmbunătăţeşte funcţia fibroblastelor. Aloe Vera Gel asigură elementele nutritive esenţiale pentru hrănirea celulelor bazale. Pielea se menţine, astfel, sănătoasă şi îşi poate îndeplini mult mai eficient funcţiile vitale.
8. Contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv. Consumul regulat de Aloe Vera Gel poate îmbunătăţi funcţionarea sistemului digestiv şi creşte absorbţia proteinelor, distrugând în acelaşi timp bacteriile „neprietenoase”, într-un mod perfect natural. Studii de specialitate au demonstrat, de asemenea, capacitatea gelului de aloe de a ameliora simptomele arsurilor la stomac şi al altor afecţiuni digestive.
7. Este benefic pentru sănătatea danturii şi a gingiilor Datorită proprietăţilor inflamatorii, gelul de Aloe Vera are acţiune calmantă asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi şi asigură o igienă corectă a cavităţii bucale.
6. Ajută la menţinerea siluetei şi creşte nivelul de energie. Consumat în mod regulat, Aloe Vera Gel contribuie la curăţarea sistemului digestiv. În hrana noastră zilnică sunt incluse substanţe dăunătoare, ce pot cauza neplăceri. Aloe Vera Gel oferă posibilitatea de a ne simţi mai bine, de a avea mai multă energie, de a prelua şi a menţine controlul asupra greutăţii noastre corporale.
5. Are activitate antivirală - are proprietatea de a apăra organismul în faţa atacurilor diferitelor virusuri (de la cei responsabili pentru răcelile comune până la cei care provoacă afecţiuni mai serioase), contribuind la echilibrarea sistemului imunitar.
4. Are proprietăţi antiinflamatorii. Printre substanţele identificate în gelul de Aloe se numără şi câteva cu proprietăţi antiinflamatorii şi analgezice. Persoanele care consumă în mod regulat Aloe Vera Gel au experimentat beneficii importante în acest sens.
3. Este o sursă importantă de minerale - calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru şi zinc. Acest lucru se explică prin faptul că planta creşte în soluri fertile, iar rădăcinile sale sunt capabile să absoarbă aceste minerale şi să le furnizeze organismului în forme biodisponibile.
2. Furnizează doza zilnică de vitamine. Aloe Vera Gel conţine vitaminele A, B, C, E şi acid folic, fiind sursa natura de vitamina B12 naturala. Ce altă modalitate mai bună de a aduce in organism necesarul zilnic de vitamine, decât consumând zilnic Aloe Vera Gel care contribuie şi la întărirea sistemului imunitar şi la lupta împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi?!
1. Este tonic general pentru sănătate. Consumând gelul de Aloe Vera cu toate ingredientele sale valoroase, organismul funcţionează în parametri optimi, la capacitate 100%. Iar rezultatele se văd într-o stare generală de bine pe care o experimentează toţi cei care îşi încep ziua cu porţia de Aloe Vera Gel.
Dacă te interesează acest produs, accesează link-ul pentru comandă online aici



       Este cea mai eficace si viabila solutie de Network Marketing
Având la dispoziţie produse excepţionale pentru sănătate, frumuseţe, nutriţie, controlul greutăţii, sport şi îngrijirea pielii, posibilităţile de extindere sunt numeroase şi transmit mesajul că ne putem bucura cu toţii de un stil de viaţă sănătos şi prosper, mult mai accesibil decât îndrăznim, poate, să ne imaginăm.
Companie de Network Marketing şi membră a Asociaţiei de Vânzări Directe (RODSA), Forever Living Products le oferă celor cu spirit antreprenorial oportunitatea de a-şi dezvolta o afacere stabilă şi de succes oriunde în lume. De ce să alegi Forever Living într-o industrie de profil în care concurenţa este din ce in ce mai mare?!
       Forever- stabilitate, sustenabilitate
Cu o creştere constantă a vânzărilor şi numărului de colaboratori la nivel global, Forever Living este o companie solidă şi stabilă. Evoluţia constant ascendentă a vânzărilor de peste 35 de ani este încă o dovadă a faptului că Forever a trecut cu brio peste toate provocările perioadelor de recesiune economică şi socială, oferind întotdeauna siguranţă financiară şi linişte sufletească partenerilor săi. Compania este prezentă în peste 155 de ţări din întreaga lume, sediile în care îşi desfăşoară activitatea sunt proprietatea privată Forever Living, compania nu are datorii şi înregistrează în fiecare an vânzări din ce în ce mai mari la nivel mondial.  Oportunitatea Forever este atât de mare, încât numai în 2012 peste un milion de persoane au devenit parteneri ai companiei. Iar în acelaşi an peste 2,3 milioane de oameni au mai avansat un nivel în Planul de Marketing, mulţi calificându-se şi la programele stimulative generoase pe care compania le pune la dispoziţie. 
       Produse excelente, oportunitati de piata excelente
Calitatea este cheia, iar în Forever calitatea stă la baza procesului de producţie. De la plantă la produs, conform conceptului de integrare verticală, compania foloseşte tehnologiile cele mai moderne şi mai prietenoase cu mediul, astfel încât produsele vorbesc de la sine. Forever oferă o gamă variată de produse ce nu se limitează la anumite nişe de consumatori. Fiecare găseşte şi alege produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor şi stilului său de viaţă; in plus, varietatea produselor le oferă distribuitorilor oportunitatea de a aborda şi a-şi selecta pieţele, profitând de avantajele unor sectoare aflate mereu în expansiune, precum cel al produselor pentru sănătate sau controlul greutăţii.
       Credibilitate
Cu filiale pe toate continentele, Forever Living a devenit o afacere solidă la scară globală. Calitatea de membru al Asociaţiei de Vânzări Directe reprezintă încă o dovadă a angajamentului companiei pentru excelenţă în afaceri. 
       Oportunitate unica de afaceri, pe masura implicarii
Forever îţi permite să preiei controlul asupra carierei şi stabilităţii tale financiare.  Forever Living este o alternativă eficace, demnă de toată încrederea şi extrem de solidă pentru oricine îşi doreşte să nu mai fie prizonier în capcana unui loc clasic de muncă sau are în vedere suplimentarea veniturilor lunare. Prin construirea propriei echipe şi îndeplinirea cerinţelor lunare conform Planului de Marketing, Forever te recompensează cu un venit residual pentru toată viaţa. Planul de Marketing Forever este unic în industria de profil, cu un potential imens de câştiguri şi beneficii financiare pe termen lung. Esenţa este simplă: lucrează conform planului şi bucură-te de rezultate. În plus există, pe lângă bonusurile lunare, numeroase recompense deosebite. Chairman’s Bonus este unul dintre ele, recunoscut drept cel mai generos stimulent din industria de profil. La el se adaugă Programul de Maşină şi oportunităţile de calificare la evenimentele globale ale companiei.
       Este simplu sa incepi!
• Spre deosebire de alte companii similare, Forever Living nu percepe taxă de înscriere;
• Nu eşti nevoit să plăteşti taxe anuale pentru a-ţi menţine calitatea de membru;
• Nu trebuie să faci investiţii;
• Nu există retrogradări în Planul de Marketing;
• Nivelurile de calificare se obţin prin muncă, nu se cumpără;
• Potenţial unic de câştig;
• Posibilitatea de a-ţi dezvolta afacerea la nivel global;
• Programe stimulative de excepţie (Chairman’s Bonus, Raliul Global, Eagle Manager, etc);
• Instruire şi susţinere din partea unor mari specialisti la nivel mondial;
• Materiale profesioniste de dezvoltare a afacerii.

Mocanu Cristian

ID 400000521206

 Link creare cont 

http://bit.do/account-forever

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu