22 dec. 2012

Afacerea FLP


  • Colaboratori domeniul wellness


 Cautam parteneri cu carisma care doresc sa obtina o cariera alaturi de Forever Living, lider mondial in domeniul wellness, fitness si productie de suplimente alimentare cu ingrediente naturale. Aveti doar 2 saptamani la dispozitie pentru a beneficia de o instruire completa despre companie, produse si plan de marketing. Oferta include training gratuit, munca in echipa, materiale de instruire si recunostere pentru fiecare nivel obtinut. Activitatea poate fi facuta part-time si se castiga in functie de implicare. Apreciez seriozitatea !

Pentru cei interesati rog sa imi trimita un email la oportunitatea.flp@gmail.com cu numele complet, oras si o descriere in cateva cuvinte pentru a va trimite materiale de start. Mult succes - 0755 870 534




  • Planul de marketing Forever


In Forever e simplu sa ai succes: trebuie doar sa impartasesti  cu ceilalti produsele noastre inovatoare si exclusiviste precum si oportunitatea de afaceri ca sa castigi un venit rezidual si stabilitate financiara pe viata.

Ce trebuie sa faci

Incepe sa-ti dezvolti propria afacere chiar de acasa, alaturi de o companie stabila, cu produse consumabile de o calitate dovedita. Industria este in plina crestere. Forever iti pune la dispozitie structura si te sprijina la fiecare pas. Tu trebuie doar sa fii entuziast.

Succesul tau ca distribuitor Forever este sigur. Odata ce ai atins un nivel in planul de marketing, nu-l vei pierde. Totodata, te vei bucura si de succesul echipei tale. Succesul echipei este si succesul tau!

Suntem dedicati succesului tau

Totul in planul nostru de afaceri este realizat pentru ca tu sa reusesti. Training de cinci stele, programe stimulative fabuloase si intalniri de recunoastere frecvente - toate iti sunt la indemana. Iti reducem cat putem de mult birocratia si inventarierea astfel incat sa poti petrece mai mult timp acolo unde intradevar conteaza - alaturi de clientii tai. Alaturi de o echipa bine pregatita si motivata afacerea ta va creste constant, direct proportional vor creste si veniturile tale, iar tu vei fi din ce in ce mai aproape de visurile dintotdeauna.

Pentru mai multe informatii despre aceasta minunata oportunitate, viziteaza discoverforever.com.
  
   Discount de 15% pentru produsele Forever Living Products 
    Discount 30% pentru produsele FLP. 
    Procentaj  Bonus de 5%, 8%,13%, 18% dupa cumparaturile noastre si cel al echipei.


Viitorul incepe astazi

Este usor sa-ti incepi propria afacere din confortul casei tale. Forever Living Products se asigura ca vei avea succes in fiecare etapa. Daca nu cunosti personal un distribuitor care sa-ti devina sponsor, te vom ajuta sa gasesti pe cineva din zona in care locuiesti. Nu se percepe taxa de membru si nu este nevoie sa faci investitii. Vei avea acces imediat la gama noastra exclusivista de produse si la preturile cu reducere. Iti punem la dispozitie materiale de instruire, un plan de afaceri pentru a atinge succesul si bonusuri variate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te dedici implinirii viitorului si sa fii entuziast. Este imposibil sa nu reusesti!

Alatura-te acum echipei Forever Living Products pentru a profita de “Cea Mai Mare Oportunitate din Lume”. Nu exista niciun risc — nu se percep taxe de inscriere sau taxe lunare si nu esti obligat sa cumperi. Vei avea acces la produse extraordinare si la o oportunitate care iti poate schimba viata, oferindu-ti prosperitate si o stare de bine.




  • Pregatire si Instruire
Forever Living este dedicata succesului tau, iar asta inseamna sa-ti puna la dispozitie informatiile, abilitatile si increderea de care ai nevoie ca sa devii un lider. Pregatirea este critica. Aici, pe ForeverLiving.com iti oferim tot ceea ce ai nevoie ca sa incepi si sa ai incredere in noua ta afacere. Cataloage de produse, filmulete de pregatire, workshop-uri Power Point si noutati lunare. In plus, poti afla de pe site detalii despre intalnirile regionale si raliuri.


Forever Living



Va invit sa urmariti si urmatoarele 7 video de instruire, sunt foarte importante !!!














  Forever Living - Getting started - module 1 (RO sub)

 Forever Living - Getting started - module 2 (RO sub)

Forever Living - Getting started - module 3 (RO sub)

Forever Living - Getting started - module 4 (RO sub)

Forever Living - Getting started - module 5 (RO sub) 

Forever Living - Getting started - module 6 (RO sub)

Forever Living - Getting started - module 7 (RO sub) 

 

    

  • Cei mai importanti pasi in FLP
Dacă ţi-ai descoperit motivaţia pentru care merită să ieşi din zona de confort, să-ţi dezvolţi propria afacere menită să-ţi schimbe viaţa şi ţi-ai luat un angajament să te dedici acestei activităţi pentru cel puţin 12 luni, trebuie să aloci timp şi energie să te instruieşti, să acumulezi cât mai multe informaţii, pentru ca munca ta să fie cât mai plăcută şi cu rezultate cât mai bune.
Cele mai importante acţiuni zilnice care te vor ajuta să progresezi sunt:
  • Foloseşte produsele pentru a fi plin de încredere şi entuziasm.
  • Vorbeşte despre produse tuturor celor din jur, folosindu-te de experienţa personală. Eşti un consilier pentru un nou stil de viaţă şi cât mai mulţi oameni trebuie să cunoască oferta companiei Forever.
  • Înscrie-i în echipa ta pe toţi cei deschişi la această informaţie, dornici să se bucure de avantajele produselor şi ale Planului de Marketing.
  • Planifică-ţi munca alături de sponsorul tău. Realizaţi împreună o strategie de calificare pentru fiecare nivel din Planul de Marketing, până la cel de Manager.
În această activitate trebuie să cunoşti anumite secrete care te vor ajuta să-ţi urmezi visurile, oricât ar fi de greu, şi să-ţi atingi obiectivele fără să fii influenţat de factorii negativi din exterior:
  • Este nevoie să te imunizezi, pentru a nu suferi din cauza reacţiilor neaşteptate ale celor din jur.
  • Nu eşti un vânzător de produse Forever, ci un consilier care oferă informaţii valoroase celor dispuşi să te asculte.
  • Pentru a lucra organizat, întocmeşte-ţi lista de nume – este capitalul afacerii tale. Dacă ai 200 de persoane pe această listă şi doar una din zece înţelege şi îşi doreşte această activitate, nu este o problemă. Vei avea 20 de colaboratori. Analizează această listă împreună cu sponsorul, răspunzând la următoarele întrebări: cui oferim? ce oferim? cum oferim? când oferim? unde oferim?  Invitarea oamenilor: întotdeauna oferim oamenilor o soluţie la problemele cu care se confruntă. Nu se face prezentare la telefon. Rolul tău este să trezeşti interesul celui care te ascultă şi să stabileşti o întâlnire.
  • Pentru prezentarea oportunităţii, cel mai bun instrument este flipchart-ul, un material pe care îl poţi cumpăra de la oricare centru de distribuţie. Ai alături de tine un sponsor sau un Manager care te va învăţa cum să transmiţi profesionist informaţia. Propune-ţi să te întâlneşti în fiecare zi cu cel puţin o persoană nouă pentru a-i prezenta oferta Forever. La final pune întrebări inteligente, pentru a o putea ajuta să ia decizia cea mai bună.
  • Analizează, verifică şi notează-ţi în agendă zilnic rezultatele muncii tale. Această analiză reflectă evoluţia afacerii tale.






  •   10 Motive pentru care merita sa faci Afacerea Forever

1. Venit suplimentar: Indiferent cât câştigi, ai tot timpul cheltuieli şi intotdeauna este loc de mai mult. Un ban in plus este binevenit. Fie că vrei să-ţi cumperi ceva, să-ţi plăteşti o datorie sau să-ţi suplimentezi (sau să inlocuieşti) venitul existent.


2. Independenţa financiară: Să-ţi permiţi să cumperi toate lucrurile pe care le doreşti: maşina, casă, livada ta… Să poţi călători. Sau pur şi simplu să scapi de datorii şi să ai banii tăi!


3. Deţinerea propriei afaceri: Forever Living iţi oferă unul dintre puţinele mijloace (legale) prin care poţi avea propria afacere cu investiţie minimă sau fară investiţii. Afacerile “tradiţionale” presupun investiţii majore şi sunt deseori expuse unor riscuri mari. Cele mai multe afaceri nu supravieţuiesc primului an; inclusiv francizele nu sunt lipsite de risc şi presupun investiţii imense.

4. Mai mult timp liber: In climatul economic actual, angajaţilor li se cere să muncească tot mai multe ore pentru acelaşi salariu şi le rămâne tot mai puţin timp pentru a face lucrurile pe care şi le doresc. Patronii muncesc de dimineaţă până seara şi sunt supuşi unui stres continuu. Dacă alegi să-ţi petreci mai mult timp cu copiii, familia, prietenii, să-ţi permiţi un hobby sau un stil de viaţă liber, Forever Living iţi oferă mijloacele pentru a putea realiza acest lucru.

5. Dezvoltare personală: Din ziua in care ne naştem ni se spune mai degrabă ceea ce nu putem face decât ceea ce putem. Forever Living oferă oportunitatea şi incurajează implinirea adevăratului potenţial al fiecaruia dintre noi, prin creşterea increderii in sine şi prin demonstrarea faptului că, multe lucruri devin posibile doar dacă incerci.

6. Ajutorarea oamenilor din jur: Colaboratorii Forever Living devin persoane de succes numai dacă işi ajută partenerii să se dezvolte. Poţi să ii ajuţi pe alţii să-şi mărească veniturile, prin oportunitatea afacerii FLP, sau să-şi imbunătăţească sanatatea, cu ajutorul produselor. Una dintre cele mai mari bucurii este să vezi oameni care şi-au imbunăţit viaţa şi să ştii că, ai avut o contribuţie importantă la acest succes.

7. Noi cunoştinţe şi prieteni: Forever Living iţi oferă un cadru social in care să iţi desfăşori afacerea. Pentru ca şi ceilalţi colaboratori au dorinţe similare şi sunt oameni pozitivi, afacerea Forever este o oportunitate excelentă pentru a lega prietenii durabile.

 https://gallery.foreverliving.com/gallery/ROM/image/povesti_adevarate_ok.jpg

8. O pensie decentă: Din păcate, puţini dintre oamenii care se pensionează de la locul de munca actual işi permit să trăiască din pensie. De fapt, mulţi oameni nu au pensie deloc. Oamenii trăiesc mai mult şi acest fapt poate fi chiar un motiv de ingrijorare… Cu Forever Living veniturile continuă să crească chiar după momentul in care vine vârsta pensionării. Este o schemă de pensionare non-contributivă pe care o poţi pune in aplicare de acum!

9. Moştenire solidă pentru urmaşi: Afacerea Forever poate fi lăsată moştenire in familie. Poate oferi celor dragi un venit care le poate schimba viaţa in bine.

10. Recunoaştere: Se spune că “mai mulţi oameni merg la culcare infometaţi de recunoaştere decât de hrană.” Puţine companii işi evidenţiază angajaţii altfel decât la modul negativ. Un “mulţumesc” lipseşte de cele mai multe ori. Cu Forever Living sărbatorim realizările fiecărui colaborator, de la cel mai nou distribuitor pâna la top manageri.

 

Forever Living Products, cu siguranţă nu este singura soluţie pentru a-ţi rezolva problemele, dar pentru noi a funcţionat. Poate fi şi raspunsul la frământarile tale. Iată o oportunitate care iţi poate schimba viaţa în bine.

  •  Istoric Forever Living
Forever Living Products a fost fondata in 1978 cu putin mai mult decat visuri si munca sustinuta si cu scopul de a-i ajuta pe toti cei care doresc sa-si construiasca pe cont propriu un viitor mai luminos.

  • Sanatate
  • Prosperitate
  • Un viitor lipsit de griji


Astazi, Forever Living este o companie de succes, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari si cu o prezenta pe piata in peste 150 de tari. Producem si distribuim o gama variata de produse exclusiviste, pentru un stil de viata sanatos, care au la baza cel mai pur dar al naturii - Aloe vera. Oportunitatea de afaceri unica pe care o punem la dispozitia distribuitorilor nostri ii recompenseaza pe toti cei care impartasesc beneficiile produselor cu ceilalti.

                           
Peste 10 milioane de distribuitori din lumea intreaga au descoperit puterea oportunitatii unice pe care le-o pune la dispozitie Forever Living. Milioane de oameni se bucura de un stil de viata mai implinit, mai sanatos si mai prosper datorita unei mici afaceri care a inceput doar cu un vis. In Romania in acest moment sunt peste 450000 mii de distribuitori care si-ai inceput propria afacere cu Forever.

Site Official Forever Living Products
Site Official Forever Living Romania
Site Official Facebook
Site Official Twitter
Site Official Youtube RO

  • Aloe Vera

     Celebra plantă, apreciată încă din Antichitate datorită efectelor sale benefice asupra sănătăţii şi frumuseţii, s-a bucurat de atenţia a numeroşi specialişti, care i-au cercetat în detaliu componentele şi proprietăţile extraordinare ale acestora. S-a vorbit, s-au scris şi publicat foarte multe studii ştiinţifice despre efectele detoxifiante, imunostimulatoare, antiinflamatoare şi analigezice ale gelului de Aloe vera. Aceasta planta a fost utilizata inca din antichitate, fiind renumita pentru virtutile sale curative vechii egipteni o numeau ''planta nemuririi'', prezenta chiar si in Biblie de 4 ori.
Frunzele de Aloe vera contin componenta cea mai valoroasa a plantei, faimosul gel de aloe, foarte bogat in substante necesare organismului: peste 75 de nutrienti, 200 de componente active, 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine.Varietatea cea mai bogată din punct de vedere nutritiv este Aloe barbadensis Miller, singura care se regăseşte în produsele noastre. Procedeul brevetat,prin care obţinem forma stabilizată a gelului de aloe - Gelul Stabilizat de Aloe Vera - ne permite să oferim consumatorilor toate calităţile plantei, aşa cum le regăsim în stare naturală. Forever Living Products şi companiile afiliate sunt lideri mondiali în Aloe vera, fiind, de asemenea, binecunoscuţi şi pentru calitatea exemplară a produselor apicole. Produsele Forever pe baza de Aloe vera au fost primele recunoscute si certificate de Consiliul Stiintific International pentru Aloe. Cauta aceasta sigla pe toate produsele pe baza de aloe.

Suntem exigenti cand vine vorba de calitate. De aceea tu primesti ce-i mai bun.
Mocanu Cristian

ID 400000521206

 Link creare cont 
http://bit.do/account-forever

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu